Go to...

OUA DE PREPELITA, FARMACIE NATURALA PENTRU ORGANISM!

Ouale de prepelita sunt tot mai cautate si nu doar pentru ca au un gust delicios, dar si pentru proprietatile lor benefice.

oua-de-prepelita

Studiile confirma ca ouale de prepelita pot fi numite un “super” aliment si sunt o sursa de sanatate pentru toate varstele, deoarece nu provoaca alergie si colesterol rau.

Medicina de Est, de o lunga perioada de timp, confirma faptul ca ouale de prepelita ascund o adevarata farmacie naturala. Lista de proprietati ale oualor de prepelita este foarte lunga, dar ne limitam la cele mai importante cinci dintre ele:

Ajuta la imbunatatirea abilitatilor mintale – Numeroase publicatii medicale sustin ca ouale de prepelita au un impact pozitiv asupra dezvoltarii creierului, mai ales in copilaria timpurie. In Tara Soarelui Rasare, in conformitate cu traditiile, copiilor si elevilor li se ofereau zilnic cel putin doua oua de prepelita. Acestea contin vitamine importante si oligoelemente, cum ar fi magneziul, care ajuta la dezvoltarea creierului la adolescenti si previne formarea de neurotoxine.

Stimuleaza potenta – In trecut, in medicina populara, era recomandat consumul de oua de prepelita, crude, ca un remediu pentru impotenta. Expertii sunt de acord cu asta, pentru ca fosforul continut stimuleaza potenta, fara a crea efecte secundare negative.

Intaresc imunitatea – Expertii sunt de parere ca ouale de prepelita consolideaza sistemul imunitar. Temperatura corpului prepelitelor este de 42 de grade, ceea ce le face mai rezistente la un numar de boli infectioase.

Ajuta la lupta impotriva imbatranirii – Desigur, ouale de prepelita nu sunt elixirul tineretii, dar ele sunt in masura sa faca fata multora dintre simptomele care apar odata cu varsta. Utilizarea lor de zi cu zi intareste oasele si vasele de sange, ajuta la reducerea durerilor articulare, imbunatateste acuitatea vizuala si auzul.
Citeste continuarea pe: www.dcnews.ro

About Prepelite-Salaj