Go to...

Nu vopsiţi ouăle de prepeliţă. Sunt colorate BIO(logic)!!

Ouale de prepelita sunt colorate de la Mama Natura! Fiind vremea vopsirii oualelor, vi le recomandam! Nici macar nu mai trebuie vopsite! Adica vopsele mai naturale (nici macar frunze de ceapa sau de nuc nu trebuie) nici ca se poate!

oua-de-prepelita

 

Lasand gluma la o parte, cei interesati isi pot procura oua de prepelita dar si pui, pasari mature si chiar voliere pentru cresterea acestora, de la un giurgiuvean pasionat de aceasta activitate.

Este vorba de Edy Verzea, un giurgiuvean care in urma cu 1 an s-a hotarat sa creasca prepelite; pornind de la o necesitate, activitatea sa s-a transformata intr-o mare pasiune, ulterior incercand sa isi dezvolte o mica afacere.
Ii zicem noi afacere caci el spune ca tot o mare pasiune a ramas desi, uneori, ca o mica recompensa, ii aduce si ceva castig insa nu pe masura efortului depus.

Edy ofera celor interesati totul legat de prepelite: oua, pui de prepelita, pasari mature, voliere pentru cresterea acestora si multe informatii utile (tratamente cu oua de prepelita, recomandari de crestere, etc.).

Despre beneficiile consumului oualelor de prepelita s-a scris mult si nu este tema acestor randuri.
Noi atat vrem sa semnalam aici si acum: ouale gata vopsite (natural)!!

 

Sursa: http://giurgiuonline.net/

About Prepelite-Salaj