Go to...

Ouăle de prepeliţă japoneză tratează diferite boli. Iată câte ouă sunt necesare pentru fiecare boală!

Ouăle de prepeliţă japoneză sunt foarte benefice pentru copii în ceea ce priveşte dezvoltarea, regenerarea şi înviorarea organismului.

Aceste ouă conţin 74.6% apă, 13.1% proteine, 11.2% grăsimi, 1.1% minerale dintre care 0.5% potasiu, 2.1% fosfor, 3.2% fier, precum şi toate vitaminele A, B6, B12 şi enzime.

oua-de-prepelita

În tabelul ce urmează puteţi găsi bolile ce pot fi tratate cu ajutorul acestora şi, corespunzător, numărul de ouă ce trebuie consumate pentru fiecare afecţiune în parte.

Afecţiune Numărul de ouă
Reglarea structurii sângelui 60
Migrena 240
Alinarea tensiunii 60
Anemia 240
Ulcer la stomac 120
Probleme de inimă 240
Probleme de ficat 180
Tulburări mintale 240
Îmbunătăţirea tenului 180
Proceduri post-chirurgicale 240
Reglarea tensiunii arteriale 240
Tumoare la creier sau intestine 1080
Bronşită 240
SIDA 1080
Reducerea nivelului de colesterol 240
Astmul 1080
Reglarea nivelului de zahăr 240
Arteroscleroza 240
Reglarea proceselor digestive 120

În primele trei zile trebuie consumate câte 3 ouă, apoi câte 5, ceea ce înseamnă că un curs de 120 de ouă va dura 26 de zile, iar unul de 240 de ouă – 49 de zile. Copiii cu vârsta de până la 10 ani ar trebui să consume 4 ouă pe zi, cei de până la 5 ani – 3 ouă pe zi, iar copii de până la 2 ani – cel mult 2 ouă pe zi.

Toate ouăle se consumă odată, dimineaţa pe stomacul gol cu o jumătate de oră înainte de prima masă. Puteţi face din ele un cocktail dacă vă este greu să le consumaţi direct din coajă.

Puteţi îndulci gustul cu zahăr sau miere de albine, după care să amestecaţi până masa devine spumoasă. De asemenea puteţi adăuga suc de cireşe, coajă de lămâie, mere fărâmiţate, vanilină, scorţişoară, cafea, cacao ş.a. Important este ca ouăle să fie crude.

Pacienţii bolnavi de diabet nu ar trebui să îndulcească ouăle, iar oamenii sensibili la ouă ar trebui să înceapă cu 1 ou pe zi, crescând treptat doza până la 4 pe zi. Dacă vezica biliară nu îi permite deloc pacientului să consume ouă, atunci el ar trebui să renunţe la acest tip de tratament.

La două luni de la sfârşitul tratamentului terapia poate fi repetată dacă este nevoie, dar se recomandă ca între două cursuri de tratament să fie cel puţin 6 luni. Ouăle pot fi consumate în paralele cu alte tratamente, cu excepţia cazurilor când medicul a prescris o terapie fără proteine. Dacă ouăle vor fi păstrate la o temperatură între -4 – +1 grade, atunci un termen de valabilitate de 60 de zile este garantat.

 

Sursa: losingweightdone.com

About Prepelite-Salaj